Molim vas pomoć...
+4
Shady
.::Phantom::.
lord
_Mata_
8 posters
Stranica 1 / 1.
Molim vas pomoć...
Evo ekipa ja ne znam koji bi uzeo novi bajk...vozim street i na tom mislim ostat pa evo ne znam dal da uzmem fita street 3 il nekog ziona(ak ziona onda kojeg)...pa bi vas molio malu pomoć...nije hitno al me zanima...
_Mata_- Broj postova : 7
Re: Molim vas pomoć...
_Mata_ je napisao/la:5000kn
u jeb....ima se,moze se....s toliko para imas veliki izbor....kupuj dijelove pa slozi bike.
imas na BMX forumu ja mislim da boom prodaje svojeg za 5000...........
Shady- Broj postova : 61
7500 novaca,.ne 5 000
cigi- Broj postova : 26
Shady- Broj postova : 61
.::Phantom::. je napisao/la:_Mata_ je napisao/la:5000kn
u jeb....ima se,moze se....s toliko para imas veliki izbor....kupuj dijelove pa slozi bike.
a gle nema se još al bit će...
uzmi od baje ramu i tak ta sranja i a neke djelove si ostavi svoje,.prednji kotac nemoras kupit njegov,.sic i vilju,.pedale gume i tak,.i vidi koliko ce ti dat za 5 ooo,._Mata_ je napisao/la:.::Phantom::. je napisao/la:_Mata_ je napisao/la:5000kn
uf jemebti sunce ima se moze se....s tolkom lovom fakat imas jako velik izbor i sta got uzmes za tu lovu tesko da ces pogrijesit.... ''kolko para tolko muzike''
puckooo- Broj postova : 35
ne..cigi je napisao/la:uzmi od baje ramu i tak ta sranja i a neke djelove si ostavi svoje,.prednji kotac nemoras kupit njegov,.sic i vilju,.pedale gume i tak,.i vidi koliko ce ti dat za 5 ooo,._Mata_ je napisao/la:.::Phantom::. je napisao/la:_Mata_ je napisao/la:5000kn
sta da spiska 3500 kn na fiteda s pogonom?
sta ce mu to?
je, ta rama je jebena, al sumnjam da je pun kurac bolja od novih fitova, tak da..
ak iams 5000 zovi mirka
Grd- Broj postova : 37
ak imas 5000 budi frend i daj meni pola. XDGrd je napisao/la:ne..cigi je napisao/la:uzmi od baje ramu i tak ta sranja i a neke djelove si ostavi svoje,.prednji kotac nemoras kupit njegov,.sic i vilju,.pedale gume i tak,.i vidi koliko ce ti dat za 5 ooo,._Mata_ je napisao/la:.::Phantom::. je napisao/la:_Mata_ je napisao/la:5000kn
sta da spiska 3500 kn na fiteda s pogonom?
sta ce mu to?
je, ta rama je jebena, al sumnjam da je pun kurac bolja od novih fitova, tak da..
ak iams 5000 zovi mirka
a ak ne, onda kupi fita slozenog..
Mr.Green- Broj postova : 45
slozio je felta nekog,.nezna se tocno sta je.,
ma jesam neko sranje...sam da se sad vozim prek zime al valjd u 5.mj ću uzet neš novo il sam ramu i dijelove koji mi budu trebali....::Phantom::. je napisao/la:jesi kupio bike ???
_Mata_ je napisao/la:ma jesam neko sranje...sam da se sad vozim prek zime al valjd u 5.mj ću uzet neš novo il sam ramu i dijelove koji mi budu trebali....::Phantom::. je napisao/la:jesi kupio bike ???
evo,nece jos dugo bit.....
http://www.bmx.hr/forum/index.php/topic,4288.0.html
Stranica 1 / 1.