Big bar...
+9
okruglica
Grd
Mr.Green
lukamilat
.::Phantom::.
edesie
lord
JA!!!(panj_7)
Shady
13 posters
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Big bar...
toeto.ja bi se prema aaron rossu ponašao kao on prema njegovom bajku.aaron ross stajla jedino u photoshopu ma da se i tamo trea potruditžaner je napisao/la:okruglica je napisao/la:e ovo je najbolji forum...dobis ban bas kad provociras(bar se nadam) a ne ko oni na bmx.hr drze se pravila ko k**** u sladoledu
dobije ban onaj ko se pravi fin...i onaj ko drka na aaron rossa..hahaha
lukamilat- Broj postova : 16
a sta ti pljujes po rossu? ima trikove koje ti nikad neces znat, a po onom sta sam vidio kak vozis, ima i vise stila neg ti...lukamilat je napisao/la:toeto.ja bi se prema aaron rossu ponašao kao on prema njegovom bajku.aaron ross stajla jedino u photoshopu ma da se i tamo trea potruditžaner je napisao/la:okruglica je napisao/la:e ovo je najbolji forum...dobis ban bas kad provociras(bar se nadam) a ne ko oni na bmx.hr drze se pravila ko k**** u sladoledu
dobije ban onaj ko se pravi fin...i onaj ko drka na aaron rossa..hahaha
Mr.Green- Broj postova : 45
ma što si ti vidio kako ja vozim?ja ne pišem tu znam ovo znam ono,a aaron ross odvratno vozi i točka.nemoj ti tu meni pisat vidio sam kako voziš.zadnje snimke moje imaju god dana zato GET THE FUCK OFF i neam pojma ko si tako da sigurno to ni nisam bio ja
lukamilat- Broj postova : 16
vidio sam tvoj 180 barspin i 360 nekakav, onda je to ruzno izgledalo. oke, ak je proslo god dana, mozda je sad i bolje. al svejedno previse pametujes za klinca od 14/15 god..lukamilat je napisao/la:ma što si ti vidio kako ja vozim?ja ne pišem tu znam ovo znam ono,a aaron ross odvratno vozi i točka.nemoj ti tu meni pisat vidio sam kako voziš.zadnje snimke moje imaju god dana zato gtfo i neam pojma ko si tako da sigurno to ni nisam bio ja
jebo ja vama vasu logiku razmisljanja jebote...
vi tu ross peder, ovi drugi ross legenda mislim jebote daj malo razmislite...
svaka cast liku, tu stvarno jebene trikove skida i to sve, ali je kreten...jebo ja njemu te njegove tailwhipe i to...covijek nema stila i gotovo, a malim klincima se svida on tailwhip na streetu ovo ono...i zato je sponzoriran...ali vozi street sa kocnicom i dva pega...to tako nemoze i gotovo
svaka cast liku, tu stvarno jebene trikove skida i to sve, ali je kreten...jebo ja njemu te njegove tailwhipe i to...covijek nema stila i gotovo, a malim klincima se svida on tailwhip na streetu ovo ono...i zato je sponzoriran...ali vozi street sa kocnicom i dva pega...to tako nemoze i gotovo
dabar- Broj postova : 26
a jebi ti to, i pricaj sta oces, al on zna vozit. ono, nije da najljepse vozi,i flow stil i ono kak crnci voze, barpini i to, sve je to ljepse od rossovog, ali, lik zna vozit i gotovo, pa makar i s kocnicom,a ne kuzim kakve veze dva pega imaju?dabar je napisao/la:jebo ja vama vasu logiku razmisljanja jebote...
a kako se vozi street?sa 4 pega ili? brakeless to znam NHF dabar
Shady- Broj postova : 61
pa nitko ne kaze da nezna vozit...svaka mu cast..al nema stila i gotovo...
a jbg, nemos imat sve.on ima trikove i ide huge, sto se meni svida zato jer je drukcije. al da bi htio vozit tak kak on vozi, nebi.dabar je napisao/la:pa nitko ne kaze da nezna vozit...svaka mu cast..al nema stila i gotovo...
zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
cigi- Broj postova : 26
jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
Grd- Broj postova : 37
koja je razlika izmedu street i park?
Shady- Broj postova : 61
nemoj i ti sad srat pa street je postojao i prije par godina, pa se nije breakless vozilo. to sto je sad brejkles trend, ne znaci da strit s kocnicom nije strit.Grd je napisao/la:jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
nije postajo brakeless street zato sto vjerovatno neka faca vozila sa kocnicom i onda sva deca prema njemu...to je problem...sad da ross pocne vozit brakelss tam ona ekipa dece bi garant vozila bez kocnice..al aaron nece brakelss jer mu mama neda:D
i da...edwin uvjek vozi brakeless, barem kolko ja znam...
i da...edwin uvjek vozi brakeless, barem kolko ja znam...
wigga xD je napisao/la:nemoj i ti sad srat pa street je postojao i prije par godina, pa se nije breakless vozilo. to sto je sad brejkles trend, ne znaci da strit s kocnicom nije strit.Grd je napisao/la:jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
kompa nie to "TREND"...to je tzv NEDA MI SE DRKAT s ravnanjem kotaca koje je kod mene uvjek KRIV i neda mi se podesavat ta sranja haha.
a i pogle stil s kocnicom kako to izglea s onim buzirom koj ima 3 metra samo da bi ekipa raila barspin...ko da ne mogu skinut kocnice..ako neznaju manual bez njih..nek nauce haha
ma oke, i ja sam zato skinuo. previse zajebavanja sa riktanjem kocnice i centriranjem kotaca, a ovak me bas zaboli.. aal, vecina klinaca koji kod nas pocnu vozit, prvo sto naprave je da skinu kocnicu.. a mislim da je to debilno..žaner je napisao/la:wigga xD je napisao/la:nemoj i ti sad srat pa street je postojao i prije par godina, pa se nije breakless vozilo. to sto je sad brejkles trend, ne znaci da strit s kocnicom nije strit.Grd je napisao/la:jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
kompa nie to "TREND"...to je tzv NEDA MI SE DRKAT s ravnanjem kotaca koje je kod mene uvjek KRIV i neda mi se podesavat ta sranja haha.
a i pogle stil s kocnicom kako to izglea s onim buzirom koj ima 3 metra samo da bi ekipa raila barspin...ko da ne mogu skinut kocnice..ako neznaju manual bez njih..nek nauce haha
zato sam ja vozio s kocnicom dok nisam sjebo prvi kotac,.kasnije sam je planiro vratit al sam sjebo jos nedan kotac i tak redom,.skupilo se oko 5 ili 6 starih kotaca u garaziwigga xD je napisao/la:ma oke, i ja sam zato skinuo. previse zajebavanja sa riktanjem kocnice i centriranjem kotaca, a ovak me bas zaboli.. aal, vecina klinaca koji kod nas pocnu vozit, prvo sto naprave je da skinu kocnicu.. a mislim da je to debilno..žaner je napisao/la:wigga xD je napisao/la:nemoj i ti sad srat pa street je postojao i prije par godina, pa se nije breakless vozilo. to sto je sad brejkles trend, ne znaci da strit s kocnicom nije strit.Grd je napisao/la:jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
cigi- Broj postova : 26
cigi je napisao/la:zato sam ja vozio s kocnicom dok nisam sjebo prvi kotac,.kasnije sam je planiro vratit al sam sjebo jos nedan kotac i tak redom,.skupilo se oko 5 ili 6 starih kotaca u garaziwigga xD je napisao/la:ma oke, i ja sam zato skinuo. previse zajebavanja sa riktanjem kocnice i centriranjem kotaca, a ovak me bas zaboli.. aal, vecina klinaca koji kod nas pocnu vozit, prvo sto naprave je da skinu kocnicu.. a mislim da je to debilno..žaner je napisao/la:wigga xD je napisao/la:nemoj i ti sad srat pa street je postojao i prije par godina, pa se nije breakless vozilo. to sto je sad brejkles trend, ne znaci da strit s kocnicom nije strit.Grd je napisao/la:jer to nie street, kocnica e vise park, dirt i ta sranjacigi je napisao/la:zas mebi mogo vozit street s kocnicom,.zas ne,.
ja sam skinuo je me nagovorio žaner
Grd- Broj postova : 37
gdje si kupio taj jazz??edesie je napisao/la:ja vozim skyhigh od ljeta i predobar mi je.. taman.
_Ivan_- Broj postova : 1
Stranica 2 / 2. • 1, 2